Nihat Kitapcı İlkokulu

WEB https://palandokennihatkitapciioo.meb.k12.tr
Adres : Adnan Menderes Mah. Meşrutiyet Cad. No37 Palandöken/ERZURUM
VİZYON : İstiyoruz ki ...Okulumuzda, sosyal etkinlikler temel ihtiyaç kabul edilsin.İstiyoruz ki ... Okulumuzda her veli, öğrencisine sosyal faaliyet için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki ...Okulumuzda , hem öğretmenler hem öğrenciler hem de veliler sosyal faaliyetlerin gelişmesine elinden gelen desteği versin.İstiyoruz ki ...Okulumuzda, her öğrencinin en az bir sosyal etkinliği olsun.İstiyoruz ki...Yapacağımız sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere çevreninin etkin katılımını sağlayarak ve okulun kapılarını halka açarak Nihat Kitapçı İlkokulu çevrenin kültür merkezi olsun.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Vatanını ve bayrağını seven, İnsana değer veren, doğru ,dürüst ve çağdaş, araştımacı ve çalışkan, kendine yetmesini bilen, büyüklerini sayan, küçüklerini seven, özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakettiği yerlere getirmek için, sürekli çalışan,BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR...
BAŞARILAR : Beyaz Bayrak Mavi Gök Yeşil Bayrak Beslenme Dostu Okul

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Saatler : SABAH : 08:50 - 14:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Toplu Taşıma Araçları G6-G7-G9 YENİŞEHİR VE YILDIZKENT MİNİBÜSLERİ İLE
Yerleşim Yeri : Konum olarak Erzurum ili Palandöken ilçesinin merkezinde yer almaktayız.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklığımız yürüyerek 20 dk dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :